Follow

JO09-1

 • Trainer(s)
  Tom Kreeftenberg
  Robbert Maatkamp
  Jeremy Hoppema
 • Leider(s)
  Tom Kreeftenberg
  Robbert Maatkamp
 • Sponsor
  Van Raam
 • Spelers
  Max van Til
  Christiaan ten Brinke
  Daan Leneman
  Tyson Maatkamp
  Gijs Toebes
  Xavi Rosmuller
  Jelle Bruil
  Luuk Kaminski
  Jerk Nieuwenhuis
 • Klasse
  1

Lees meer...

Varsseveld F1 - Viod F2G

Vandaag onze laatste wedstrijd voor de zomerstop we hebben een goede reeks neergezet de laatste wedstrijden en zijn hierdoor flink omhoog geklommen op de ranglijst .Dit wilden we dan ook graag zo houden. Vandaag moesten we het doen zonder Milan en Jens maar kregen versterking van Hielke. Coaches Seinhorst en Heezen hadden hun tactische plan al klaar er zou aanvallend gevoetbald worden. De wedstrijd is begonnen en het was al snel te zien dat beide ploegen wilden winnen er waren al een aantal goede kansen over en weer. Na een bal op de lat bij ons doel deden we het zelfde aan de andere kant. Jake had al een aantal goede reddingen verricht toen de bal na goed uitverdedigen van Marijn de bal langs de lijn bij Sven terecht kwam die hem doorspeelde naar Hielke die een goed oog had voor de vrijstaande Lenn die begon aan een slalom richting doel en beheerst binnenschoot 1-0. Volgens mij had Lenn lijm op z,n schoenen gestreken zo bleef die bal maar plakken aan zijn voet. Na de rust  waren we weer meteen op weg naar het doel van onze tegenstander en binnen vijf minuten stond er al 4-0 op het score bord Lenn Esben en Hielke hadden gescoord. Achterin werd er door Wouter en Tom  niet veel ruimte weggegeven en renden Lenn en Sven de gaten op het middenveld goed dicht.Toch wist viod een gaatje te vinden en kregen we er eentje tegen 4-1. Maar even later volgde een schot op doel die door hun keeper tegen gehouden werd Esben was er als de kippen bij om de bal alsnog de touwen in te jagen. 5-1 dit was ook de eindstand waardoor we misschien nog wel een plekje gestegen zijn op de ranglijst al met al niet slecht. Na de wedstrijd kregen we nog een patatje en wat te drinken aangeboden door de club waarvoor bedankt.Krijg nu net het bericht binnen van Luuk dat we vijfde zijn geworden dus inderdaad nog een plek gestegen!!! Als vaste toeschouwer heb ik gezien dat de jongens ontzettend gegroeid zijn qua voetballen en het allerbelangrijkste veel plezier beleven aan een potje voetbal en er als team ook voor willen gaan.

Hoop dat het team zoveel mogelijk bij elkaar zal blijven en wil Ids en Luuk en Jan Willem bedanken ( en de supporters natuurlijk) voor dit mooie seizoen. mvg Patrick

SDOUC F1 - Varsseveld F1

Deze  zaterdag stond de wedstrijd tegen sdouc uit Ulft op het programma en wat een heerlijk weertje om te voetballen.

Lenn mocht deze zaterdag met de f2 meedoen om het kampioenschap mee te vieren wat ook gelukt is f2 van harte met jullie behaalde kampioenschap.Tijdens de warming up was al te zien dat er vandaag wel eens gewonnen kon worden fanatiek!! al was de eerste kans voor sdouc maar jake was al goed warm en na een goede uitrap kwam de bal bij jens terecht die met een snoeihard schot de bal in het dak van het doel stuurde 0-1.Wat een goed begin van de wedstrijd de nummer 5 van de tegenstander was een goede voetballer maar werd vakkundig uitgeschakeld door tom die hem in de zak (tesse) had.Wouter hield de andere kant achterin goed dicht dus er was geen doorkomen aan en even later een mooie tikkie takkie aanval via milan marijn esben en uiteindelijk bij sven die het afmaakte 0-2.Even daarvoor had sdouc de paal geraakt waarna toch de  1-2 binnenviel.En toch gingen we met 1-3 rusten door wederom een hard schot van jens.Na de rust had onze tegenstander weinig in te brengen want het was een richtings verkeer richting ulfts doel het hele team draaide op volle toeren en ook met mooi voetbal echt leuk om naar te kijken.we kregen een corne bal en jens nam de aanloop en draaide het leer in ene keer achter de keeper1-4. Hierna kreeg hij ook een plubiekswissel (had  de bal voor moeten zetten van coach seinhorst) En na alweer een mooie aanval mocht esben de 1-5 aan tekenen.we kregen opnieuw een corne bal en de keeper had er nog niet veel ven geleerd want wederom joeg jens de bal in een keer in het doel 1-6.Toch wist sdouc nog twee maal tegen te scoren waarmee de eindstand op 3-6 werd bepaald.Gewonnen!!!. Tijdens het douchen stonde we ons buiten af te vragen welk elftal van sdouc op het hoofdveld aan het warm lopen was moest toch een goed elftal zijn met een trainer in pak met stropdas,zal de a1 zijn of b1 maar naar een blik op het wedstrijd programma bleek dit de b2 te zijn zullen maar zeggen kleren maken de man coach.

Na de terugreis werd ons door de auto goeroe uut Halle een patatje met wat te drinken aangeboden waarvoor hartelijk dank.Was trouwens wel blij dat we nog in de kantine pasten want de f2 was er vollop aan het feest vieren met rikie voorop in de polonaise.Rest ons nog 1 wedstrijd en als we deze winnen kunnen we nog 3-4e worden een mooi resultaat toch.Jongens jullie hebben al veel geleerd en dat was de laatste weken al goed te zien Blijf zo doorgaan.

Toernooi F1

Op deze mooie eerste paasdag was er het achterhoek united pincvision voetbalacademie toernooi.

Na het door velen genoten paasontbijt met ongetwijfeld de vele eier (dinxpers voor eieren) moesten we verzamelen om twaalf uur op ons sportpark

waarna de rit richting Doetinchem begon.

We werden bij de poort van de bezelhorst goed opgevangen en kregen bonnen voor fris en patat.

Eenmaal in de kleedkamer bleek de sfeer er al goed in te zitten.

Na een goede w-up begonnen we het toernooi tegen reunie uit Borculo we kwamen goed uit de startblokken en hadden mogelijkheden genoeg om te scoren maar wisten het net niet te vinden evenals onze tegenstander waardoor deze wedstrijd eindigde in 0-0.

Een goed half uurtje later begon onze tweede wedstrijd dit maal tegen de sprinkhanen en wederom begonnen we weer goed er waren kansen over en weer maar ook deze wedstrijd eindigde in een 0-0.

Tijdens de pauze werd er door ons geoefend op een groot doel met een zeil hierin zaten 4 gaten waarmee je punten kon scoren.

Onze laatste wedstrijd moesten we tegen de gastheren uit Doetinchem spelen inmiddels waren er een boel supporters uit varsseveld aangekomen om ons aan te moedigen.Ook deze wedstrijd was een spiegelbeeld van onze eerste twee want wederom 0-0 door dit resultaat eindigden we als tweede in de poule waarna we een wedstrijd moesten spelen tegen de winnaar van poule a.

Dit bleek trias te worden en die moesten nog een wedstrijd voetballen dus werden onze scouts hierop gezet om de tegenstander te beoordelen en die zagen al snel dat dit een lastige tegenstander zou worden.Na een mentale speech begonnen we goed aan deze wedstrijd maar bleek toch al snel dat de tegenstander beter was 0-3 (tegen de latere winnaar).

Toen volgde de wedstrijd tegen dvc uit Didam dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren wisten we al uit de competitie en wij kwamen dan ook op voorsprong door een doelpunt van lenn dat ook uitbundig gevierd werd door de hele mannschaft.

Alles leek goed te gaan totdat er uit een counter de gelijkmaker werd gescoord en we moesten penalty schieten voor een plek om de 5-6 plaats en wat was deze reeks spannend jake redde een aantal keren goed en na vijf penaltys te hebben genomen was de stand gelijk( ZOALS DE HELE DAG AL )en ging voor ons de laatste penalty op de paal waardoor ons een wedstrijd om de 7-8 plek reste .

En deze was tegen een oude bekende reunie uit Borculo voor deze wedstrijd hadden we van keeper gewisseld en mocht milan keepen.

Na een aantal kansen van jens esben lenn en marijn wilde de bal er weer niet in en ook reunie kreeg een aantal goede kansen maar door goede oplettendheid van sven tom wouter en een goed keepende milan werd een tegen goal voorkomen.En weer na 15 minuten  wederom de brilstand0-0 maar met een verschil nu wonnen we de penaltyrteeks en eindigden op de 7e plek.

Al met al een hele leuke paasmiddag waarin al te zien is dat de ingeslagen weg met ons trainingsplan al zijn vruchten begint af te werpen en dit mag dan ook eens genoemd worden tevens de goede organisatie van dit toernooi.

Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken voor deze leuke middag en als we wat makkelijker scoren winnen we iedere wedstrijd.

mvg P.Bussink 

Ullftse Boys F1 - Varsseveld F1

Op deze koude laatste februari dag moesten we op de drassige klei grond (drek) in Ulft tegen de boys voetballen.

Lees meer...

Varsseveld F1 - RKZVC F1

Varsseveld F1 - RKZVC F1

Bij afwezigheid van onze vaste reporter Patrick Bussink heb ik me ontfermd over het wedstrijdverslag. Laten we het er op houden dat het verslag ietsje minder technisch is geworden hierdoor. Aan de andere kant wordt mijn gebrek aan technische kennis ruimschoots goedgemaakt door onze teamfotograaf Maikel Sellink. Hij heeft weer prachtige foto's gemaakt. Deze zijn hier te zien. 

Lees meer...

Varsseveld F1 - DZC'68 F2

Op deze koude zaterdagmorgen stond het laatste competitie duel voor het seizoen op het programma en deze wilden wij toch wel heel erg graag winnen.

De neuzen stonden allemaal de goede kant op vandaag  en dat was te zien!!! binnen 5 minuten liet Jens met een snoeihard schot in de kruising de keeper kansloos 1-0.

Toch kreeg onze tegenstander ook een goede kans maar deze werd door Jake goed op de paal gekeken.(overigens had Jake vandaag toch al zo''n blik in zijn ogen dat er vandaag niks in gaat).

Maar al snel kwamen we op 2 nul voor door een snelle aanval via eerst Wouter dan Milaln en via Esben bij Jens (kun je t nog volgen?) die weederom hard raakschoot.

Het hele elftal begon goed te draaien en eindelijk viel alles op zijn plek waar we met de trainingen al een poos aan werkten er werd door onze achterhoede Jake, Tom en Wouter goed verdedigd het middenveld met Milan,Lenn en Marijn draaide goed en voorin met Esben en Jens draaide het geheel op rolletjes.

Na solide verdedigen van Wouter kwam de bal voorin bij Esben terecht die heel beheerst de 3-0 binnen schoot.De stemming zat er ook langs de lijn ondanks de kou goed in, maar ja dit was ook voetbal om je vingers bij af te likken.

Even later werd het 4-0 door kuitenbijter Lenn(geeft echt nooit op!!) dat was bij deze actie ook weer goed te zien maar helaas voor Lenn was er toen al gefloten voor een blessure verderop.

Door Milan werd een bal op het middenveld goed onderschept die de bal keurig op Marijn afschoof die de geheel vrijstaande Esben de bal toespeelde en deze zonder na te denken binnenschoot 4-0

Dit was ook de ruststand.

Na een liter koffie en ranja ging het weer snel door met de tweede helft waarin zowaar de tegenstander ook een paar keer gevaarlijk werd maar wij hebben Tom die met een paar goede slidingen( onderhand zijn handelsmerk)  die de  boel op orde wist te houden.

Na een goede redding van Jake kwam de bal op rechts bij Marijn terecht die de bal goed met zijn lichaam afschermde en de bal bij onze topscoorder  wist te krijgen en deze wist hier wel raad mee boem 5-0.

Daarna was de wedstrijd gelopen en wist Jens ook de zes en zeven nul te scoren.

Na de penaltys snel douchen om daarna in de kantine van een heerlijk frietje te genieten aangeboden door de autogoeroe uit Halle.

Deze wedstrijd hebben we dik verdiend gewonnen en verdienen ook de leiders en trainers een pluim voor hun inzet en natuurlijk ook onze trouwe supporters.

 

 

FC Eibergen F1G - Varsseveld F1

Vandaag de uitwedstrijd naar Eibergen voor de boys.
Om negen uur was het verzamelen bij de kantine om daarna te vertrekken richting Eibergen.
De hele reis liep voorspoedig maar de eerste auto scheen nog een oude kaart in zijn navigatie te hebben zitten daardoor met een kleine omleiding aangekomen op het voetbalveld van Eibergen.
De tegenstander kon vandaag na winst kampioen worden maar hieraan wilden we toch niet meewerken.
De wedstrijd zou gespeeld worden op nep gras wat natuurlijk in het voordeel van de thuisclub is.
Het eerste kwartier werd er goed gevoetbald door ons maar toch stonden we al met twee nul achter.Dit was niet terrecht want wij hadden toch een paar goede kansen via Lenn,Marijn,Jens maar dat verd. ding wilde er maar niet in.
Onze keeper Jake was goed op dreef met een paar goede reddingen en achterin voetbalden Wouter en Tom  goed.
Met esben en milan hadden we ook een goed middenveld en na goed verdedigen kwam voor ons de bal bij Marijn terecht die rechts helemaal vrij stond en naar het doel kon opstomen, maar de scheidsrechter besliste dat er een blessure behandeling moest komen voor Milan die eigenlijk al weer op stond en daarmee was ons voordeel weg.
Dit werd ook duidelijk gemaakt door Ids en Luuk maar het kwaad was al geschied.
Met de rustand van 3-0 hadden we er nog geloof in ook gezien ons spel.
De thuisploeg had vele supporters maar het waren toch die luu uut varsseveld met de meeste herrie als ze niet aan de koffie zaten in de oergezellige kantine.
De ranja in de rust op het veld had ons duidelijk geen goed gedaan en dat was jammer want ook in deze helft hadden we toch weer wat kansen en weer geen geluk.
Eibergen daarintegen voetbalde er lustig op los en doordat wij de ruimtes groot hielden was het voor hun makkelijk om het veld over te steken en stond de einstand al snel op het score bord.
Daarmee is Eibergen kampioen geworden.
Had dit zelf niet verwacht had de hele week al het gevoel dat wij zouden winnen vandaag kan daar dus ook al niet meer op vertrouwen.
En toch gaan onze boys steeds beter voetballen dat kun je ook zien op de training dat laatste beetje komt vanzelf.
Na een lekkere traktatie van de jarige Lenn  ging het weer huiswaarts dit keer in een keer goed en waren we op tijd terug voor de intocht van de goed heiligman.
 

F1

 • Trainer(s)
  Jan-Willem Luijmes
  Luuk Seinhorst
  Patrick Bussink
  Ids Heezen
 • Sponsor
  van Raam
 • Keeper(s)
  Jake Diepenbroek
 • Spelers
  Marijn Luijmes
  Tom Bussink
  Wouter Kampshof
  Milan Venderbosch
  Sven Helmink
  Esben Wisselink
  Jens Teerink
 • Klasse
  1e klasse
 • Tijdstip thuiswedstrijden
  10.15 uur

Lees meer...

DCS F1 - Varsseveld F1

Vandaag stond de uitwedstrijd naar DCS Zevenaar op het programma om kwart voor negen werd er verzameld en ging het richting Zevenaar.

Op een enkele plaats was het nog mistig onderweg maar na Doetinchem begon de zon te schijnen en beloofde het een mooie dag te worden.

Eenmaal aangekomen via de toeristische route bleek ook nog eens dat het een behoorlijke wandeling was naar de kleedkamers en het veld dit was natuurlijk niet bevordelijk  voor de concentratie.

Dit bleek ook wel na de eerste 15 minuten we stonden toen met 4-0 achter.

Daarna herpakten we ons en scoorde Jens de 4-1,daarna was het de beurt aan de scheidsrechter die ook niet wakker was hij floot 8 minuten te vroeg af en na een correctie vanaf de zijlijn werd ook de resterende tijd van de eerste helft uitgevoetbald.

Na een krachtige yell uit de kleedkamer van Varsseveld kwamen onze tijgers weer het veld op, de pauze had goed gedaan want we begonnen veel beter aan de tweede helft.

We hadden direct een aantal goede kansen via Jens, Len en Marijn maar de keepers wissel bij de tegenstander pakte voor ons slecht uit want hij had ze allemaal.

Via een paar snelle counters werd het al snel 6-1 Jake verrichte nog een aantal goede reddingen waarna we weer verder gingen met ons goede spel.

Via goed uitverdedigen van Tom en Sven kwam de bal via Milan voor de voeten van Len die raak schoot 6-2.

Daarna een onderschepping van Wouter die de bal via Marijn bij wederom (onze kuitenbijter) Len bezorgde en weer doel trof 6-3.

Daarna scoorde alleen DCS nog en was de eindstand 7-3.

Toch jammer van die eerste 15 min. maar er zit zeer zeker veel potentie in deze groep en weet zeker dat de punten ook wel komen.