Follow

Jo13-1 kampioen!

Afgelopen zaterdag is onze Jo13-1 kampioen geworden in de 1e klasse! In Zelhem werd met 1-3 gewonnen van Zelos Jo13-1 en daarmee werden in de laatste wedstrijd de concurrenten Viod Jo13-1 en Warnsveldse Boys Jo13-1 verslagen in de competitie. Spelers en technische staff, allen van harte gefeliciteerd!

JO13-1

 • Leider(s)
  Leroy, Erik, Maik
 • Sponsor
  Ter Horst
 • Spelers
  Bovenste rij:
  Leroy, Tom, Justin, Sil, Djeno, Job, Senna, Erik en Maik

  Onderste rij:
  Mats, Sven, Milan, Niels, Hielke, Esben, Pim en Finn

Lees meer...

Kampioenswedstrijd D1

Varsseveld D1 is afgelopen weekend kampioen geworden!

Klik hier om alle foto's van de kampioenswedstrijd te bekijken. 

Varsseveld D1 - Viod D1

Varsseveld D1 - Viod D1 3-6

Fris en fruitig en goed gemotiveerd kwamen onze jongens uit de kleedkamer om een lekker potje te ballen tegen de jongens en meisjes van Viod.

Binnen 10 minuten stond Varsseveld echter al tegen een achterstand aan te kijken, want eerlijk is eerlijk: Viod speelde toch soepeltjes over en kon de vrije man (of vrouw) makkelijk vinden. Nadat trainer Hans ze wakker had geschud “ga eens voetballen jongens” werd het spel beter.

Een klein foutje achterin en het stond 0-2 achter. Niks aan de hand, we hebben nog genoeg tijd en inderdaad het spel liep beter, er werden kansen gecreëerd en Sam kopte een vrije trap prima in….helaas…afgekeurd! Pim schoot nog prima op het doel, helaas de keeper had ‘m! Niet snel daarna kreeg Varsseveld een strafschop en deze werd door Arvid prima ingeschoten. De aansluitingstreffer was een feit. Ook Ahmet maakte een prachtig doelpunt en de boys geloofden nog in de winst. Deze hoop werd snel om zeep geholpen, want Viod counterde prima en keeper Mart kon voor rust nog 2x de bal uit het net halen. Ruststand 2-4

Na de rust werd het door een eigen doelpunt van Viod nog 3-4, na een mooie hoekschop van Sam.

De boys vochten voor wat ze waard waren, maar Viod liet ze niet langzij komen en gingen voor de volle winst. De tegenstander was voetballend de betere ploeg en verdienden de winst….maar jongens: jullie hadden ze bijna te pakken!

Varsseveld D1 - vv Dieren D1

Sc Varsseveld D1 – vv Dieren D1 (1-5)

 

Op een prachtige zonnige zaterdagmorgen stond de thuiswedstrijd tegen dieren op het programma.

De jongens kwamen goed gemotiveerd de kleedkamer uit, de tegenstander was nog ongeslagen, maar dat kon ze niet deren! Winnen was het motto voor vandaag.

De eerste helft lagen de kansen voor Varsseveld voor het oprapen, helaas deed de keeper van Dieren waarvoor hij in de goal stond…de bal eruit houden. Robin creëerde kans op kans, maar de bal mocht er niet in. Dan geldt het gezegde…als je hem zelf er niet in schopt, doet de tegenstander dat wel….en dus stond het met rust 0-2 achter in plaats van een voorsprong voor Varsseveld.

De rust mocht niet de ommekeer brengen. Arvid scoorde het enige thuisdoelpunt en keeper Mart kon uiteindelijk nog 3x de bal uit het net halen.

Er had meer ingezeten…. volgende wedstrijd beter!