Follow

JO13-2

 • Trainer(s)
  Matthijs Hoek
  Daan Roenhorst
 • Leider(s)
  Matthijs Hoek
  Daan Roenhorst
  Oeri van Dillen
 • Staf
  Grensrechter: Luc Vreman
 • Sponsor
  Ter Horst Groep
 • Keeper(s)
  Jake Diepenbroek
 • Spelers
  Verdedigers:
  Menno Brusse, Marijn Luijmes, Philip Sturris, Jort Venderbosch, Mart Peters

  Middenvelders:
  Niek Heinen, Thijmen Hiddink, Lenn Sellink, Camiel Vogelaar, Alitufan Ozyigit, Kai Ticheloven

  Aanvallers:
  Merijn Kreeftenberg, Daan van der Sluis, Jens Teerink, Morris van der Aar
 • Klasse
  4e klasse - 11
 • Tijdstip thuiswedstrijden
  11.00

Jo13-2 kampioen!

 

Wat een spanning gisteren bij de kampioenswedstrijd van onze o13-2, maar ze hebben het gehaald! 2-1 winst op DZSV JO13-2 en kampioen van hun 3e klasse! Aan alle spelers, begeleiding, sponsor Ter Horst en sponsoren nogmaals hartelijke gefeliciteerd!

De foto's van deze wedstrijd kunt u via de link bovenaan dit artikel vinden via Facebook

JO13-2

 • Trainer(s)
  Dave Geurkink
  Joey Weikamp
  Leroy Weikamp
  Oeri van Dillen
 • Leider(s)
  Dave Geurkink
  Joey Weikamp
  Leroy Weikamp
  Oeri van Dillen
 • Sponsor
  Ter Horst Groep
 • Keeper(s)
  Teun Baten
 • Spelers
  Verdedigers:
  Niels te Winkel, Bastian Konink, Nout Schieven, Bas Bronzewijker, Addy te Lindert

  Middenvelders:
  Sten Fraikin, Thijmen Hiddink, Lot Scheuter, Pim Heusinkveld

  Aanvallers:
  Remco Weikamp, Feline ter Maat, Mats Pouwels, Timo Kreeftenberg
 • Klasse
  3
 • Tijdstip thuiswedstrijden
  9:00

Lees meer...

Doetinchem D1- Varsseveld D2

Aangekomen tijdens de rust van de wedstrijd werd mij door de wel op tijd aanwezige supporters verteld, dat onze boys eerst een 0-1 voorsprong hadden gehad, waarna Doetinchem de stand weer gelijk trok tot 1-1.

Lees meer...

Varsseveld D2 - Mec/bredevoort D1D

Vorige week had het team al laten zien, dat de vorm en de vechtlust weer terug aan het komen was en dat bleek deze ochtend!

Lees meer...

Keijenborgse boys D1 - Varsseveld D2

Voor één keer niet als eerste op het voetbalveld aanwezig, want de wedstrijd werd pas om 11.00 uur gespeeld. Dan zouden ze de slaap toch uit moeten hebben?!

Lees meer...

Varsseveld D2 - DZC'68 D3

Nadat 2 weken geleden van FC Trias werd gewonnen met 2-0 en vorige week tegen Zelos een 0-2 achterstand aan het eind van de wedstrijd nog gelijk werd getrokken tot 2-2, was deze zaterdagochtend thuis DZC de tegenstander.

Lees meer...

Varsseveld D2 - SVGG D1G

Terwijl het zonnetje door probeerde te komen werd door beide partijen enthousiast begonnen aan de wedstrijd. Na 3 minuten was het Bart die de score opende en Varsseveld op een 1-0 voorsprong zette. Het zonnetje maakte plaats voor druppels en het samenspelen van onze jongens ging over in lange ballen, die niet meer aankwamen bij een medespeler. SVGG profiteerde dankbaar en daar gingen de 1-1, 1-2 en 1-3 het net al in. Bij deze stand kwamen er nog een paar supporters van Varsseveld aanlopen, die door scheidsrechter Jan bestraffend werden toegesproken en verzocht werden in het vervolg op tijd aanwezig te zijn. Ook het extra publiek leek niet te helpen, want SVGG ging verder en bij rust stonden zij met 1-5 voor. 

Net als vorige week leken de tweede helft dezelfde spelers op het veld te komen, maar werd er ineens veel beter gevoetbald! Nadat de scheidsrechter eigenhandig een dode kikker van de middellijn had verwijderd was er niets meer wat de jongens nog uit hun concentratie kon brengen. Het veld werd weer breedgehouden, passes gingen weer over de grond en de ballen kwamen weer aan voor de voeten van medespelers en ja hoor... Er werd weer gescoord! Yvan schoot hard en strak de bal binnen en daar ging de 2-5. Nog een paar goede kansen volgden, waarna Bart de bal voorzette op Noah, die hem zo binnen kon lopen en daarmee de 3-5 liet noteren. Jay raakte keihard de lat en behalve de spelers ging ook het publiek er weer in geloven. Maar net als vorige week was de tijd te kort en en in de laatste seconde van de wedstrijd kwam de eindstand op 3-6. Misschien is het beter om in het vervolg een half uur later te voetballen of de jongens vòòde wedstrijd te laten douchen, zodat ze goed wakker zijn!  Wanneer ze volgende week beginnen aan de wedstrijd zoals ze nu steeds in de 2e helft voetballen, komen de punten zeker!

Varsseveld D2 - Erix D1D

Vandaag stond de eerder afgelaste wedstrijd tegen Erix D1D op het programma. Na het debacle van vorige week, werd er begonnen zoals er vorige week werd geëindigd. Helaas.... niet best, dus! Dat het in de rust 'maar' 0-3 stond was te danken aan onze vaste sluitpost Bryan die weer als vanouds de goal bewaakte. 

Lees meer...

Ulftse boys D1D- sc Varsseveld D2

Op deze zaterdagochtend gingen we al vroeg op weg naar Ulft om te spelen tegen de Ulftse boys D1D. Nog geen minuut na de aftrap wist Jan Willem de goal van de tegenstander al te vinden en stond de 0-1 voorsprong op het bord. Maar lang duurde het niet want in dezelfde minuut maakte de tegenstander al gelijk. Daarna kwamen de Ulftse Boys op stoom, of nou ja..... boys?? Dat het een dispensatieteam was, hadden we al gezien, maar het zou niemand verbaasd hebben als een aantal spelers op de brommer bij naar voetbalclub waren gekomen en de spits .... die was waarschijnlijk al in het bezit van een auto. Onze 11- en 12 jarigen kwamen er niet aan te pas. De eerste helft deden ze nog moeite om de mannen van Ulft bij te benen, maar toen de scheidsrechter voor de rust floot stonden ze inmiddels 5-1 achter. 

Lees meer...

Sc Varsseveld D2 - AZSV D3. 2-3

De eerste wedstrijd van de nieuwe competitie werd thuis gespeeld. Waarschijnlijk was het in Aalten veel kouder dan in Varsseveld, getuige de vele panty's, maillots en handschoenen die de bezoekende club had aangetrokken. Met hun blote benen en opgestroopte mouwen begonnen onze jongens aan de wedstrijd. De eerste helft was een mooi potje voetbal, kansen over en weer, goed spel en mooie duels, alleen scoren..... dat lukte geen van beide partijen. Na rust was het Varsseveld die de score opende. Na de corner was het Teun, die ivm een paar afwezigen was geleend van een ander team, die de 1-0 op het bord zette. Lang duurde de voorsprong niet, want AZSV kwam snel terug tot 1-1 en kort daarna op 1-2 . Na een aantal kansen over en weer had AZSV weer een goede kans, met een bal die bij de doellijn werd weggehaald. Maar grensrechter Max bleef eerlijk en bekende dat de bal over de lijn was geweest, waarna de scheidsrechter de 1-3 noteerde. Bart bracht de achterstand met een mooi schot in de verre hoek terug tot 2-3, maar helaas bleek de tijd tekort om opnieuw in evenwicht te komen. Jammer, want een punt zou gezien het spel best verdiend zijn geweest. Volgende week beter?! Dan gaan we op bezoek bij de Ulftse Boys!

Sc Varsseveld D2 - AZSV D3

Deze laatste wedstrijd beloofde een mooie pot voetbal te worden. Een wedstrijd thuis tegen AZSZ, die qua punten gelijk stond, maar op doelgemiddelde net een goal te kort kwam. Konden de Varsseveldse boys de 2e plek vasthouden of werd het stuivertje wisselen en het seizoen als 3e afsluiten?

Lees meer...