Follow

Warnsveld wordt gek in Varsseveld

Na de 1 minuut stilte n.a.v. het overlijden van Hennie Wisselink, ooit jaren o.a. jeugdsecretaris, kwam Varsseveld voorzichtig op gang. Aan de linkerzijde was het goed verzorgt voetbal en de dynamische acties aan de rechterkant zorgden voor een goede 1e helft maar zonder doelpunten. Het trouwe publiek kreeg het er niet erg warm van en Warnsveld ging met het nodige vertrouwen naar de thee...

In de rust heeft de Varsseveld staf waarschijnlijk duidelijk gemaakt, dat er ook gescoord mag worden en dat deed Varsseveld! Opvallend was het hoe makkelijk Warnsveld de ruimte liet aan de Varssevelders, uiteindelijk moesten ze 6 doelpunten toelaten. Eindstand 6 - 1.

Eigen doelpunt Warnsveld, overstapje van hun keeper, verder Lucas Breukelaar 1x , Jorrit Haverkamp 2x, Luuk Groot Wassink 2x

Verdiende nederlaag Dames 1 in Lichtenvoorde

DA I, met beide beentjes, hardhandig op de grond gezet!
Uitblinkende keepster Petra kan puntenverlies niet tegengaan.

Zondag, 9 december, de laatste wedstrijd van de 1e competitiehelft, moest een mooie afsluiting van het jaar worden. Het werd een deceptie.

Lees meer...

Verdiende puntendeling na prima wedstrijd Dames 1

Terechte puntendeling tussen de 2 beste teams van onze competitie!
Zondag, 2.12 thuis tegen de koploper De Tukkers uit Albergen.

De gasten arriveerden met een “spelersbus van De Tukkers” op de zijkant gedrukt met een voltallige selectie en de nodige supporters. Het was een reisje van een uur geweest vertelde de trainer. Onze pupil van de week, de 6-jarige Madelon Schuurman, spelend in JO-7-1 had het naar de zin en zou het ‘eerste’ doelpunt van de middag laten aantekenen. Verder was de heer Eddy Boesveld de duidelijk aanwezige, en naar zou blijken, prima leidsman.

Lees meer...

Black Sunday DA I

BLACK SUNDAY voor DA I Varsseveld!
Gebroken voet van sterkhouder Myrthe overschaduwd het onterechte verlies.
Zondag, 25 november: OSC vs Varsseveld 3-2

De plannen waren goed, het ontbijtje om 08.45 uur gewaardeerd, een prima trainingsweek en volop gemotiveerd om in Oosterhout een prima resultaat neer te zetten en in het spoor te blijven van de koploper.

Lees meer...

Winterprogramma Heren 1

Het winterprogramma voor Varsseveld 1 is bekend.

Dames - Clean sheet en 3 verdiende punten

Zondag, 18 november: DA I FC Trias vs DA I Varsseveld.
Weer 3 punten en ’clean sheet’.

Een wedstrijd tegen FC Trias is meestal een echte wedstrijd, waarin we het soms ook wel laten, of beter gezegd, lieten liggen. De bekerwedstrijd stonden we met 0-4 voor en werd het met hangen en wurgen nog net 3-4.

Lees meer...

Klinkende overwinning dames

Zondag, 11 november: DA I Varsseveld vs SDOUC DA I.
Overtuigend: 9-2, klinkende overwinning.
Serie houdt aan.

Vandaag kwamen onze vriendinnen uit Ulft op bezoek. Een team waar we thuis traditioneel goed tegen spelen. In tegenstelling tot eerdere seizoenen, kennen we nu een constante prestatie en die lijn wilden we ook nu doorzetten.

Lees meer...

F.I.O.D. op bezoek bij Oberink?

Het gerucht ging in Varsseveld, dat de voetbalclub bezoek zou krijgen van de F.I.O.D. ... Dit n.a.v. de hoge Euro bedragen, die genoemd werden tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering bij het presenteren van het prijzige kunstgras programma.

Lees meer...

Dames 1 - Volwassen voetbal levert pupillenuitslag op

Pupillenuitslag met VOLWASSEN voetbal!
DA I stijgt naar de 2e plaats op de ranglijst.
Zondag, 4-11 VIOS DAI vs Varsseveld DA I: 3-8

Kennelijk wordt er vanuit bepaalde richtingen (mannen) nog wel eens denigrerend gereageerd als wij met een grote uitslag winnen (F-pupillen uitslag…).

Lees meer...

Echt voetbalgevecht levert drie punten op

Een echt voetbalgevecht met een terechte winnaar.
Stevige pot levert DA I drie zwaarbevochten punten op.
Zondag, 28 oktober: DA I Varsseveld vs DA I De Zweef.

Na een avond feestvieren ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van Willem Roenhorst (prachtig feest, genoeg (…) drank, braadworsten ) EN een damesteam die maar weer eens aangaven dat het pas een echt feest is als DA I er is.

Lees meer...

Chagrijn na onterechte uitschakeling beker

BEKER: zondag 21.10 DVC ’26 uit Didam vs DA I Varsseveld
Veel beter en toch verliezen: kansen niet benutten!

Op het kunstgrasveld van DVC wilden we dit keer (de laatste jaren veelal verloren in De Liemers) een goede pot neerzetten en, zeker zo belangrijk, naar de volgende ronde in het bekertoernooi. Met Sanne Rutgers op de bank (“heel raar om hier zo te zitten en niet mee te kunnen doen), vanwege ziekte de afgelopen week.

Lees meer...