Follow

Kelderklasse voorbereiding Varsseveld 7 - Pax 5

Zondag 26 November, 8:30 aanwezig, 9:30 aanvang wedstrijd. Tijdstip: 8:30 aantal aanwezige spelers Varsseveld 7: 6 8:40 aantal opgelopen tot 12 spelers, Kevin nog steeds vermist, telefoontjes leveren niks op. 8:45 vertrek. Niek V en Lennard gaan bij Kevin langs, de rest gaat richting V. en AV. Pax Hengelo 8:50 Het aanbellen bij de familie Kamperman is niet succesvol, op naar Hengelo. Ondertussen wordt er gebeld met Maikel (Ninja) Winkelhorst. Hij geeft aan dat hij bijna bij pax is. 9:15 Aankomst in Hengelo, een kleedkamer vol slaperige gezichten. Kledingtas nergens te bekennen, in bezit van onze Ninja Winkelhorst. Een belletje vanuit de kleedkamer naar Maikel. Hij zegt vrolijk dat hij Kevin uit bed heeft gekregen en bijna in Hengelo is. 9:20 Het is heel vroeg voor Jos, zijn ogen vallen letterlijk even dicht. Gelukkig is Tom daar om hem wakker te schreeuwen! 9:25 Maikel komt binnen met de kledingtas. Ondertussen steekt de scheidsrechter zijn hoofd om de kleedkamerdeur, om te kijken of wij nog van plan zijn om te gaan voetballen. 9:35 Eerste speler van het 7de betreed het veld, Pax 5, staat al minstens een half uur op het veld. 9:40 Na 4 keer heen en weer gelopen te zijn, wil de scheidsrechter graag beginnen. Hij heeft gisteren een feestje gehad en wil heel graag z’n bed weer opzoeken. 9:41 Eerste kans voor Varsseveld, dat ontzettend scherp aan het duel begint…… 9:53 Penalty PAX! Op de rand van de 16 wordt een speler ietsjes aangetikt nadat hij 3 spelers achter zich laat. Penalty wordt geraakt (1-0) 9:55 1-1 Goal Eelco 10:14 2-1 voor Pax Rust 10:34 3-1 voor Pax 10:47 Marijn werkt achter z’n standbeen een corner van Roel tegen het net. Het wordt nog eventjes spannend maar veel gebeurt er niet (3-2). Eindstand 3-2 Aantal keer buitenspel: 17 met zo’n grensrechter heb je geen technische hulpmiddelen nodig. Kosten: € 2,- zal deze man zeker hebben gehad van z’n teamgenoten om zichzelf te trakteren op een lekker biertje. Aantal grote gemiste kansen Varsseveld: 4 Kosten € 1, of 3 punten Een zondag kelderklasse voetbal € onbetaalbaar https://www.facebook.com/SC-Varsseveld-7-237085189686744/

Longa'30 VR1 - Varsseveld VR1

Zondag, 26 november: DERBY  Longa DA I  vs Varsseveld DA I

”Beste wedstrijd van het seizoen en toch zeer geflatteerd verloren”.

Lees meer...

Varsseveld Vr1 - DAW Vr1

Zondag, 19 november 2017.

Varsseveld DA I vs DAW DA I

”raketstart resulteert in 3-punten wedstrijd’.

Lees meer...

Varsseveld VR1 - DVC'26 VR1

Bekerspektakel DA I Varsseveld vs DA I DVC ’26

Dinsdag 24 oktober 2017.

Beslist door penalty’s.

Lees meer...

Trekvogels VR1 - Varsseveld VR1

Zondag, 15 oktober.

Uitwedstrijd in Nijmegen Trekvogels DA I vs SC Varsseveld DA I

“Sinterklaas is vroeg dit jaar…”

Lees meer...

Vosseveld 2 - Varsseveld 4

Het vierde

Na een gezellig feestje op vrijdag waarin de saamhorigheid, mentaliteit maar ook de zang en danstalenten bij diverse spelers boven kwamen drijven speelde Varsseveld 4  de 2e wedstrijd van het seizoen uit tegen Vosseveld.

Lees meer...

Varsseveld VR1 - NSVV Kunde VR1

Zondag 8 oktober: DA I Varsseveld vs DA I NSVV Kunde uit Nijmegen.

Dames belonen prima wedstrijd onvoldoende: 1-1

Lees meer...

Longa 5 - Varsseveld 4

Omdat de meerderheid van heren 4 vorige week andere bezigheden hadden dan voetbal moesten we zondag 1 oktober op het vroege tijdstip van negen uur het seizoen 2017/2018 aftrappen in Lichtenvoorde op het kunstgrasveld van Longa 5. Helaas konden we niet meer dan 11 spelers op de been krijgen dus iedereen moest vol aan de bak. Longa maakte na 4 minuten dankbaar gebruik van het nog niet goed wakker zijn van onze ploeg, gevolg 1-0. Na dit slaap momentje waren de nog slapenden wakker geschud en speelden verzorgd voetbal en creëerden diverse kansen echter het tegenoffensief van de gasten bleef gevaarlijk maar mede door onze keeper Rik veranderde er niets ten nadele voor ons in de stand. Voor de thee konden we de nul maar niet van het scorebord krijgen. Pas na ruim een uur voetballen profiteerde onze linker aanvaller Martijn van een fout in de defensie van Longa en tikte de bal bekeken achter de uitstekend keepende Charlie Boschker, 1-1. Varsseveld dat ondanks allerlei pijntjes kans rook om op voorsprong te komen, voerde de druk op. De ploegen gaven elkaar vrij veel ruimte. Na ongeveer 70 minuten over en weer kleine kansen gaf Joeyi vanaf eigen helft een perfecte assist op Kariem die op zijn beurt met een mooie beweging de 1-2 binnen tikt. In de laatste fase van de wedstrijd was het billen knijpen voor Varsseveld, pas in de laatste seconde profiteerden de witte muizen van een communicatiefout van de sportief spelende gasten waardoor Martijn simpel zijn 2e goal op zijn CV kon bijschrijven. Zo konden we ons eerste duel met 3-1 winst afsluiten en de punten meenemen naar Varsseveld.

Teisterbanders VR1 - Varsseveld VR1

Sublieme seizoenstart van Dames I.

Zondag 24-9: uit tegen Teisterbanders in Kerk-Avezaath.

Winst: 1-7 !

Lees meer...

OVV '67 VR1 - Varsseveld VR1

Bizarre laatste seizoenwedstrijd met half ontblote vrouwen in een cabriolet!

Return tegen OVV ’67 in Oosteind op zondag 21 mei.

 

Lees meer...