Follow

Geen onzin, niet voetballen en 3 punten!

Na maanden wachten bereikte de thermometer eindelijk de dubbele cijfers. Het teken om de voetbaltas weer in te pakken en richting het voetbalveld te gaan. Daar aangekomen stonden er al een paar teamgenoten met een zuurstofmasker.

Lees meer...

Varsseveld VR1 - SDOUC VR1

Zondag, 11 maart Varsseveld DA 1 vs SDOUC DA 1.

‘ loon naar werken ‘.

Lees meer...

Ton Wiggers verlengt contract bij Dames 1

Ton Wiggers uit Terborg heeft zijn aflopende contract bij Sportclub Varsseveld verlengd. Vanaf 2013 is Ton al trainer van Varsseveld Dames 1. Hij gaat daarmee voor het 6e jaar achtereen het eerste damesteam van Varsseveld trainen en coachen. Beide partijen zijn blij met de continuering van de samenwerking.

Na uitgebreid overleg is besloten om nog een jaar aan de succesvolle periode aan te plakken. Varsseveld speelt in de tweede klasse C en staat op dit moment in de middenmoot.

FC Kunde VR1 - Varsseveld VR1

 

 

Zondag, 18-2: FC Kunde – SC Varsseveld.

 

Onterechte nederlaag, maar ook deels eigen schuld.

Lees meer...

Kelderklasse voorbereiding Varsseveld 7 - Pax 5

Zondag 26 November, 8:30 aanwezig, 9:30 aanvang wedstrijd. Tijdstip: 8:30 aantal aanwezige spelers Varsseveld 7: 6 8:40 aantal opgelopen tot 12 spelers, Kevin nog steeds vermist, telefoontjes leveren niks op. 8:45 vertrek. Niek V en Lennard gaan bij Kevin langs, de rest gaat richting V. en AV. Pax Hengelo 8:50 Het aanbellen bij de familie Kamperman is niet succesvol, op naar Hengelo. Ondertussen wordt er gebeld met Maikel (Ninja) Winkelhorst. Hij geeft aan dat hij bijna bij pax is. 9:15 Aankomst in Hengelo, een kleedkamer vol slaperige gezichten. Kledingtas nergens te bekennen, in bezit van onze Ninja Winkelhorst. Een belletje vanuit de kleedkamer naar Maikel. Hij zegt vrolijk dat hij Kevin uit bed heeft gekregen en bijna in Hengelo is. 9:20 Het is heel vroeg voor Jos, zijn ogen vallen letterlijk even dicht. Gelukkig is Tom daar om hem wakker te schreeuwen! 9:25 Maikel komt binnen met de kledingtas. Ondertussen steekt de scheidsrechter zijn hoofd om de kleedkamerdeur, om te kijken of wij nog van plan zijn om te gaan voetballen. 9:35 Eerste speler van het 7de betreed het veld, Pax 5, staat al minstens een half uur op het veld. 9:40 Na 4 keer heen en weer gelopen te zijn, wil de scheidsrechter graag beginnen. Hij heeft gisteren een feestje gehad en wil heel graag z’n bed weer opzoeken. 9:41 Eerste kans voor Varsseveld, dat ontzettend scherp aan het duel begint…… 9:53 Penalty PAX! Op de rand van de 16 wordt een speler ietsjes aangetikt nadat hij 3 spelers achter zich laat. Penalty wordt geraakt (1-0) 9:55 1-1 Goal Eelco 10:14 2-1 voor Pax Rust 10:34 3-1 voor Pax 10:47 Marijn werkt achter z’n standbeen een corner van Roel tegen het net. Het wordt nog eventjes spannend maar veel gebeurt er niet (3-2). Eindstand 3-2 Aantal keer buitenspel: 17 met zo’n grensrechter heb je geen technische hulpmiddelen nodig. Kosten: € 2,- zal deze man zeker hebben gehad van z’n teamgenoten om zichzelf te trakteren op een lekker biertje. Aantal grote gemiste kansen Varsseveld: 4 Kosten € 1, of 3 punten Een zondag kelderklasse voetbal € onbetaalbaar https://www.facebook.com/SC-Varsseveld-7-237085189686744/

Longa'30 VR1 - Varsseveld VR1

Zondag, 26 november: DERBY  Longa DA I  vs Varsseveld DA I

”Beste wedstrijd van het seizoen en toch zeer geflatteerd verloren”.

Lees meer...

Varsseveld Vr1 - DAW Vr1

Zondag, 19 november 2017.

Varsseveld DA I vs DAW DA I

”raketstart resulteert in 3-punten wedstrijd’.

Lees meer...

Varsseveld VR1 - DVC'26 VR1

Bekerspektakel DA I Varsseveld vs DA I DVC ’26

Dinsdag 24 oktober 2017.

Beslist door penalty’s.

Lees meer...

Trekvogels VR1 - Varsseveld VR1

Zondag, 15 oktober.

Uitwedstrijd in Nijmegen Trekvogels DA I vs SC Varsseveld DA I

“Sinterklaas is vroeg dit jaar…”

Lees meer...

Vosseveld 2 - Varsseveld 4

Het vierde

Na een gezellig feestje op vrijdag waarin de saamhorigheid, mentaliteit maar ook de zang en danstalenten bij diverse spelers boven kwamen drijven speelde Varsseveld 4  de 2e wedstrijd van het seizoen uit tegen Vosseveld.

Lees meer...