Follow

Vosseveld 2 - Varsseveld 4

Het vierde

Na een gezellig feestje op vrijdag waarin de saamhorigheid, mentaliteit maar ook de zang en danstalenten bij diverse spelers boven kwamen drijven speelde Varsseveld 4  de 2e wedstrijd van het seizoen uit tegen Vosseveld.

Lees meer...

Longa 5 - Varsseveld 4

Omdat de meerderheid van heren 4 vorige week andere bezigheden hadden dan voetbal moesten we zondag 1 oktober op het vroege tijdstip van negen uur het seizoen 2017/2018 aftrappen in Lichtenvoorde op het kunstgrasveld van Longa 5. Helaas konden we niet meer dan 11 spelers op de been krijgen dus iedereen moest vol aan de bak. Longa maakte na 4 minuten dankbaar gebruik van het nog niet goed wakker zijn van onze ploeg, gevolg 1-0. Na dit slaap momentje waren de nog slapenden wakker geschud en speelden verzorgd voetbal en creëerden diverse kansen echter het tegenoffensief van de gasten bleef gevaarlijk maar mede door onze keeper Rik veranderde er niets ten nadele voor ons in de stand. Voor de thee konden we de nul maar niet van het scorebord krijgen. Pas na ruim een uur voetballen profiteerde onze linker aanvaller Martijn van een fout in de defensie van Longa en tikte de bal bekeken achter de uitstekend keepende Charlie Boschker, 1-1. Varsseveld dat ondanks allerlei pijntjes kans rook om op voorsprong te komen, voerde de druk op. De ploegen gaven elkaar vrij veel ruimte. Na ongeveer 70 minuten over en weer kleine kansen gaf Joeyi vanaf eigen helft een perfecte assist op Kariem die op zijn beurt met een mooie beweging de 1-2 binnen tikt. In de laatste fase van de wedstrijd was het billen knijpen voor Varsseveld, pas in de laatste seconde profiteerden de witte muizen van een communicatiefout van de sportief spelende gasten waardoor Martijn simpel zijn 2e goal op zijn CV kon bijschrijven. Zo konden we ons eerste duel met 3-1 winst afsluiten en de punten meenemen naar Varsseveld.

Varsseveld 7 - Ulftse boys 4

Zondag 30 april stond de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma.

Lees meer...

Varsseveld 7 - AD'69 3

Zondag 23 April stond de wedstrijd tegen AD'69 3 op het programma.

Lees meer...

Varsseveld 3 - Neede 2

Na een geslaagd weekendje weg waarin Londen overtuigend werd verslagen door de krijgers van Varsseveld 3 stond op 9 februari al weer de competitiewedstrijd tegen Neede 2 op het programma.

Lees meer...

Nieuwe trainers heren 1 en 2

Wilco Geerts wordt volgend seizoen trainer bij Heren 1 van SC Varsseveld.

Lees meer...

Varsseveld 3 - Ruurlo 2

De laatste wedstrijd van de eerst competitie helft stond op het programma. Dit keer troffen we thuis Ruurlo 2. In de heenronde kwamen we op een 3-0 voorsprong mar werd het uiteindelijk nog 3-2.

Lees meer...

AZC 3 - Varsseveld 3

De heenronde van de competitie was afgelopen. Het was dus tijd om uit tegen AZC te voetballen. De heenwedstrijd werd door ons betrekkelijk eenvoudig en dus vertrokken we om kwart voor 8 richting het koude Zutphen.

Lees meer...

Varsseveld 3 - Doetinchem 2

Na 2 nederlagen op rij en een weekend rust, stond op 27 november de thuiswedstrijd tegen de nummer laatst, Doetinchem, op het programma. Willen we bovenin mee blijven doen, dan moest deze wedstrijd ‘gewoon’ gewonnen worden.

Lees meer...