Follow

Varsseveld 3 - Neede 2

Na een geslaagd weekendje weg waarin Londen overtuigend werd verslagen door de krijgers van Varsseveld 3 stond op 9 februari al weer de competitiewedstrijd tegen Neede 2 op het programma.

Lees meer...

Varsseveld 3 - Ruurlo 2

De laatste wedstrijd van de eerst competitie helft stond op het programma. Dit keer troffen we thuis Ruurlo 2. In de heenronde kwamen we op een 3-0 voorsprong mar werd het uiteindelijk nog 3-2.

Lees meer...

AZC 3 - Varsseveld 3

De heenronde van de competitie was afgelopen. Het was dus tijd om uit tegen AZC te voetballen. De heenwedstrijd werd door ons betrekkelijk eenvoudig en dus vertrokken we om kwart voor 8 richting het koude Zutphen.

Lees meer...

Varsseveld 3 - Doetinchem 2

Na 2 nederlagen op rij en een weekend rust, stond op 27 november de thuiswedstrijd tegen de nummer laatst, Doetinchem, op het programma. Willen we bovenin mee blijven doen, dan moest deze wedstrijd ‘gewoon’ gewonnen worden.

Lees meer...

Eibergen 2 - Varsseveld 3

Na de nederlaag tegen Warnsveldse Boys staat deze week de wedstrijd tegen concurrent Eibergen op het programma. Uit naar Eibergen, dat is nog nooit makkelijk geweest.

Lees meer...

Warnsveldse Boys 2 - Varsseveld 3

Het is weer zondag en dus mochten we de wei weer in. Om half 11 mochten we aantreden tegen de nummer 2 van de competitie: Warnsveldse Boys. Bij winst zouden we erg goede zaken doen en ze op 7 punten zetten. Bij een verlies zou het verschil echter worden teruggebracht tot 1 punt in ons voordeel.

Lees meer...

Varsseveld 3 - Gendringen 2

Op zondag 30 oktober stond al weer de achtste wedstrijd der wedstrijden op het programma. Gendringen, de nummer 3 van de competitie met 5 punten achterstand op ons, kwam vol goede afgereisd naar sportpark Oberink. Voor het eerst deze competitie hadden we 12 man van ons eigen team, een wereldprestatie! Dit grote aantal teamleden moest natuurlijk worden vastgelegd en het was dus weer tijd voor de foto. We hadden voor de wedstrijd ook een nieuwe gast in de kleedkamer. Assepoester werd in de vorm van Dennie gesignaleerd. Gelukkig kwam de schoen op wonderbaarlijke wijze in de kleedkamer en nadat velen hadden geprobeerd de schoen aan te krijgen paste deze perfect om Dennies voet heen.

Lees meer...

VIOS Beltrum 2 - Varsseveld 3

Ook op zondag 16 oktober staat er weer een wedstrijd op het programma. Dit keer is VIOS Beltrum de tegenstander. Helaas waren er wat personele problemen door mensen die op vakantie gingen maar dit was zaterdag gelukkig al opgelost.

Lees meer...

Varsseveld 3 - Winterswijk 3

9 oktober 2016. De dag waarop we zouden weten hoe we er deze competitie nou echt voorstonden. Vandaag mochten we aantreden tegen de heren van Winterswijk 3. Zij hadden tot nu toe 3 punten minder dan wij verzameld, door een verliespartij tegen Gendringen. Het beloofde vandaag dus een spannend potje te worden.

Lees meer...

Vorden 2 Varsseveld 3

Als koploper werd vandaag de reis naar Vorden afgelegd. Hier stond de wedstrijd tegen het 2e van Vorden op het programma. Voor de wedstrijd was begonnen, waren de meeste spelers van Vorden al dood op. Het ging er nog al hevig aan toe daar bij de warming-up..

Lees meer...

Varsseveld 3 - Reunie 3

We schrijven 22 september 2016. De puntjes worden ’s avonds na het trainen op de I gezet. We zijn de competitie goed begonnen met 9 punten uit 3 wedstrijden en dit mag iedereen weten ook. We gaan dus lekker naast de schoenen lopen en gaan beginnen met wedstrijdverslagen.

Lees meer...