Follow

Vosseveld 2 - Varsseveld 4

Het vierde

Na een gezellig feestje op vrijdag waarin de saamhorigheid, mentaliteit maar ook de zang en danstalenten bij diverse spelers boven kwamen drijven speelde Varsseveld 4  de 2e wedstrijd van het seizoen uit tegen Vosseveld.

Lees meer...

Longa 5 - Varsseveld 4

Omdat de meerderheid van heren 4 vorige week andere bezigheden hadden dan voetbal moesten we zondag 1 oktober op het vroege tijdstip van negen uur het seizoen 2017/2018 aftrappen in Lichtenvoorde op het kunstgrasveld van Longa 5. Helaas konden we niet meer dan 11 spelers op de been krijgen dus iedereen moest vol aan de bak. Longa maakte na 4 minuten dankbaar gebruik van het nog niet goed wakker zijn van onze ploeg, gevolg 1-0. Na dit slaap momentje waren de nog slapenden wakker geschud en speelden verzorgd voetbal en creëerden diverse kansen echter het tegenoffensief van de gasten bleef gevaarlijk maar mede door onze keeper Rik veranderde er niets ten nadele voor ons in de stand. Voor de thee konden we de nul maar niet van het scorebord krijgen. Pas na ruim een uur voetballen profiteerde onze linker aanvaller Martijn van een fout in de defensie van Longa en tikte de bal bekeken achter de uitstekend keepende Charlie Boschker, 1-1. Varsseveld dat ondanks allerlei pijntjes kans rook om op voorsprong te komen, voerde de druk op. De ploegen gaven elkaar vrij veel ruimte. Na ongeveer 70 minuten over en weer kleine kansen gaf Joeyi vanaf eigen helft een perfecte assist op Kariem die op zijn beurt met een mooie beweging de 1-2 binnen tikt. In de laatste fase van de wedstrijd was het billen knijpen voor Varsseveld, pas in de laatste seconde profiteerden de witte muizen van een communicatiefout van de sportief spelende gasten waardoor Martijn simpel zijn 2e goal op zijn CV kon bijschrijven. Zo konden we ons eerste duel met 3-1 winst afsluiten en de punten meenemen naar Varsseveld.

Heren 4

 • Trainer(s)
  Jeroen Klein Nibbelink
 • Leider(s)
  Dick Diepenbroek
  Hennie Schel
 • Staf
  Jaap vd Sluis
  David Jansen
 • Sponsor
  Houthandel Roenhorst
 • Keeper(s)
  Rik Schuurman
 • Spelers
  Verdedigers:
  Joeyi Weikamp, Huib Schuurman, Jeroen Rutgers,Wouter v Liere, Tom Wijkamp, Roel Schel, Giel Wassink

  Middenvelders:
  Bart Heersink, Jan Wessels, Jory Spekkink, Kariem Woerts, David Heyink

  Aanvallers:
  Rico Diepenbroek, Jarno Breukelaar, Maarten Peet, Martijn vd Wouw
 • Klasse
  5e poule 9
 • Tijdstip thuiswedstrijden
  12.30 uur

Lees meer...

Varsseveld 4 - SDOUC 5

Four

Het vierde van Varsseveld moest vandaag tegen SDOUC spelen, een team dat mijn inziens gezelligheid belangrijker vindt dan het voetbal. De gasten waren naar Varsseveld getogen met een niet al te brede selectie van welgeteld 11 man. Ook het vierde miste 7!! spelers maar desondanks speelden we goed en waren we vanaf de eerste minuut sterk aan de bal. Na een half uur spelen werd ons spel beloont met een fraai  kop doelpunt door Jarno na een voorzet van Christiaan Duurland. In de 40 minuut peegelde Martijn de bal in het doel achter de keeper van de gasten en bracht de score op 2- 0 voor de wit zwarten. De uitstekende gastspeler Christiaan zette net voor rust de stand op 3-0. De tweede helft werd gekenmerkt door wederzijds blessure leed, Jon en Rico moesten het veld verlaten vanwege pijntjes, toch wist wederom Martijn in de rebound zijn linkerbeen tegen de bal te zetten en het vierde doelpunt was een feit. Een overtreding op Jarno in het zestien meter gebied werd bestraft  door de uitstekend fluitende Ronnie Hendriksen met en penalty, Huib verzuimde niet en bracht de eindstand op het scorebord, 5-0.

Varsseveld 4 - Dinxperlo 3

Varsseveld vier trapt het competitie seizoen af tegen Dinxperlo 3

Lees meer...

GWVV 2 - Varsseveld 4

Varsseveld vier pakt door en heeft titel in eigen hand.

Lees meer...

MVR 3 - Varsseveld 4

Spanning stijgt in de vijfde klasse poule 8

Lees meer...

Teamuitje Four

Team uitje four.

De resultaten van Varsseveld 4 waren de laatste weken enigszins teleurstellend daarom is er door de leiding besloten om van 30 januari tot 1 februari op " trainingskamp" te gaan.

Lees meer...

Terborg 2 - Varsseveld 4 15-03-2015

wedstrijd Terborg 2 - Varsseveld 4 is nu ingepland voor a.s. Zondag 15 maart - aanvang 11.30 uur.

(deze wedstrijd stond gepland voor 10 mei 2015 wordt echter nu op verzoek van Terborg a.s. Zondag gespeeld.

 

Varsseveld 4 - Stokkum 2

Varsseveld 4 laat Stokkum 2 in de kou staan

 

Het is slechts 3 graden boven nul deze eerste wedstrijd na de winterstop voor Varsseveld 4, ondanks deze koude dag staan de spelers en leiding te popelen om  na de winst van de laatste wedstrijd tegen SDOUC opnieuw drie punten te pakken. Het is deze competitie regelmatig voorgekomen dat we in de eerste minuten  tegen een achterstand aanliepen omdat de concentratie te wensen over liet, vandaag was er scherpte vanaf de aftrap, al in de 6e minuut tikte Rico na een fantastische voorzet van de op rechts spelende Jarno de  1-0 binnen. Het middenveld van de Stokkumse ploeg wist niet goed om te gaan met uitstekend en degelijk spelende middenveld van Varsseveld  de mannen van four  maakten daar dan ook dankbaar gebruik van en creëerden regelmatig kansjes om de voorsprong te vergroten. Het duurde nog tot vlak voor rust toen Jasper de bal, na een pracht pase van Bart, naast de Stokkumse doelman tikte en de 2-0 op het score bord zette. De rust was dit maal een waar welkom voor de scheidsrechter die door de kou de fluit amper meer kon vasthouden. In de 70e minuut werd het definitieve oordeel geveld een lange bal van Huib op Jasper die op zijn beurt de uitstekend spelende Bart in stelling bracht en zo de eindstand van 3-0 op het wedstrijd formulier kon worden ingevuld.

Groeten Varsseveld 4 

Varsseveld 4 - Silvolde 3

Varsseveld 4 verliest topper tegen Silvolde 3

Vandaag was Silvolde 3 te gast op sportpark " Oberink"

In de begin fase had de Varsseveldse verdediging  het moeilijk met de goed spelende aanvallers van Silvolde we gaven net iets te veel ruimte weg en daardoor kregen de zwart witten een aantal kleine doelpogingen, echter  in de tiende minuut onderschepte centrale verdediger  Dekkers  (Jeroen Rutgers) de bal en gaf een perfecte passe  op de van de Graafschap ( Huib zo goed??) afkomstige speler Jory Spekking  die de bal keurig in het mandje van de Silvoldenaren plaatste. Toch liet Varsseveld zich verassen met een snel genomen vrije trap op 40 meter van de doellijn die over de  Varsseveldse doelman in de touwen belande, 1-1. Varsseveld was zoekende met enkele kleine kansen, het aanspeelpunt kon  moeilijk gevonden worden en we kwamen daardoor niet  echt goed in de wedstrijd en daar maakte Silvolde vlak voor rust dankbaar gebruik van door met een lage op maat geplaatste voorzet  de 1-2 binnen te tikken.  De tweede helft is Silvolde slechts 1 keer op onze helft gevaarlijk geweest en voor de rest  deden de gasten niets dan  alleen maar met tien man rond de zestien onze aanval te stoppen, we kregen kansen voldoende maar kwamen niet tot scoren en tot overmaat van ramp werd ons ook nog een strafschop ontnomen door, de overigens prima fluitende, scheids Barry Smits. Kortom de punten hadden eigenlijk gedeeld moeten worden, maar ja zo is voetbal.