Follow

4 het kampioensfeest

Eindelijk na 4 seizoenen op een tweede plek te eindigen is het ons gelukt om in het seizoen 17/18 kampioen te worden.

Ondanks dat het merendeel van de spelers trainen als lastig en een tijdrovende bezigheid beschouwen, konden de spelers die toch hun conditie enigszins op peil wilden houden mee trainen met het 3e onder leiding van Schutje, waarvoor dank.

Vanaf het begin van het seizoen mochten we ons samen met Lochem 3 en Winterswijk 5 in de top 3 nestelen. Toch bleef het tot ver na de winterstop spannend wie de eindsprint naar de titel kon gaan inzetten. Met name door blessure, stage, reizen, concerten en personele problemen bij het 3e was het voor ons team vaak billenknijpen om de wedstrijden tot een goed eind te brengen. Maar het is gelukt.

Voor ons als leiding was het een soort regisseren van een toneelstuk dat uit 3 bedrijven bestaat:

1. De heren op het juiste moment wakker zien te krijgen en wel voordat de scheidsrechter het beginsignaal gaf.
2. De heren tijdens de wedstrijd duidelijk maken dat er gevoetbald moest worden ipv … 3. De heren na de wedstrijd in het gareel te houden zodat niemand onder de voet zou worden gelopen wanneer ze zich met veel geweld naar de kantine begeven.

We waren nooit geen kampioen geworden als dit soort saamhorigheid en gezelligheid niet aanwezig zou zijn. Ondanks het feit dat het weleens ff slikken en vervelend was dat er weer gewisseld moest worden.

Op 13 mei was het zover we waren theoretisch eigenlijk onverwachts 6 mei kampioen maar hadden afgesproken dat we op de 13e het kampioensfeest zouden vieren. We zijn bij de Olde Molle gestart met een ontbijtje hebben daar de dag doorgenomen en natuurlijk de opstelling bekend gemaakt. Rekken 3 was onze tegenstander deze dag. Gezamenlijk zijn we per fiets naar het voetbalveld gegaan om ons klaar te maken voor de wedstrijd. Op het veld werden we verrast door de vele supporters waaronder onze altijd mee reizende spelersvrouwen.

Bij een 3-1 voorsprong klonk na 90 minuten het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hendriksen waarna het feest knallend met vuurwerk van start ging. De spelersvrouwen hadden met medewerking van hoofdsponsor Roenhorst houthandel en slagerij Schuurman prachtige shirts laten drukken. Daar moet op gedronken worden. Na veel bier en een fantastisch buffet (door Anja prima verzorgd ) voor spelers en spelersvrouwen, volgde de huldiging. Voorzitter Ronald Reusink sprak een kort woordje en had een bloemetje meegenomen welke bestemd was voor onze sponsor, de famillie Roenhorst. Tijdens ons feestje werden we door (bijna) alle aanwezigen gefeliciteerd met ons behaalde succes waarvoor dank. We hebben tot de vroege morgen nog menig biertje weggewerkt tijdens de verlenging bij de Olde Molle en kunnen terugzien op een prachtige dag en een fantastisch seizoen!

Four

Het vierde kampioen

Na vijf jaar strijd is het dan eindelijk gelukt. Het vierde elftal van Sportclub Varsseveld is vorige week zondag kampioen geworden.

Lees meer...

Vosseveld 2 - Varsseveld 4

Het vierde

Na een gezellig feestje op vrijdag waarin de saamhorigheid, mentaliteit maar ook de zang en danstalenten bij diverse spelers boven kwamen drijven speelde Varsseveld 4  de 2e wedstrijd van het seizoen uit tegen Vosseveld.

Lees meer...

Longa 5 - Varsseveld 4

Omdat de meerderheid van heren 4 vorige week andere bezigheden hadden dan voetbal moesten we zondag 1 oktober op het vroege tijdstip van negen uur het seizoen 2017/2018 aftrappen in Lichtenvoorde op het kunstgrasveld van Longa 5. Helaas konden we niet meer dan 11 spelers op de been krijgen dus iedereen moest vol aan de bak. Longa maakte na 4 minuten dankbaar gebruik van het nog niet goed wakker zijn van onze ploeg, gevolg 1-0. Na dit slaap momentje waren de nog slapenden wakker geschud en speelden verzorgd voetbal en creëerden diverse kansen echter het tegenoffensief van de gasten bleef gevaarlijk maar mede door onze keeper Rik veranderde er niets ten nadele voor ons in de stand. Voor de thee konden we de nul maar niet van het scorebord krijgen. Pas na ruim een uur voetballen profiteerde onze linker aanvaller Martijn van een fout in de defensie van Longa en tikte de bal bekeken achter de uitstekend keepende Charlie Boschker, 1-1. Varsseveld dat ondanks allerlei pijntjes kans rook om op voorsprong te komen, voerde de druk op. De ploegen gaven elkaar vrij veel ruimte. Na ongeveer 70 minuten over en weer kleine kansen gaf Joeyi vanaf eigen helft een perfecte assist op Kariem die op zijn beurt met een mooie beweging de 1-2 binnen tikt. In de laatste fase van de wedstrijd was het billen knijpen voor Varsseveld, pas in de laatste seconde profiteerden de witte muizen van een communicatiefout van de sportief spelende gasten waardoor Martijn simpel zijn 2e goal op zijn CV kon bijschrijven. Zo konden we ons eerste duel met 3-1 winst afsluiten en de punten meenemen naar Varsseveld.

Varsseveld 4

 • Trainer(s)
  Jeroen klein Nibbelink
 • Leider(s)
  Dick Diepenbroek
  Hennie Schel
 • Staf
  Jaap vd Sluis
  David jansen
 • Sponsor
  Roenhorst Houthandel
 • Keeper(s)
  Rik Schuurman
  Reserve Joeyi Weikamp
 • Spelers
  Verdedigers: Joeyi Weikamp, Roel Schel, Wouter v Liere, Huib Schuurman, Jeroen Rutgers , Giel Wassink, Tom Weikamp

  Middenvelders: Bart Heersink, Jory Spekking, Jan Wessels, Kariem Woerts,David Heyink


  Aanvallers: Jarno Breukelaar, Rico Diepenbroek, Martijn vd Wouw, Maarten Peet.
 • Klasse
  5e poule 9
 • Tijdstip thuiswedstrijden
  12.30 uur

Lees meer...

Heren 4

 • Trainer(s)
  Jeroen Klein Nibbelink
 • Leider(s)
  Dick Diepenbroek
  Hennie Schel
 • Staf
  Jaap vd Sluis
  David Jansen
 • Sponsor
  Houthandel Roenhorst
 • Keeper(s)
  Rik Schuurman
 • Spelers
  Verdedigers:
  Joeyi Weikamp, Huib Schuurman, Jeroen Rutgers,Wouter v Liere, Tom Wijkamp, Roel Schel, Giel Wassink

  Middenvelders:
  Bart Heersink, Jan Wessels, Jory Spekkink, Kariem Woerts, David Heyink

  Aanvallers:
  Rico Diepenbroek, Jarno Breukelaar, Maarten Peet, Martijn vd Wouw
 • Klasse
  5e poule 9
 • Tijdstip thuiswedstrijden
  12.30 uur

Lees meer...

Varsseveld 4 - SDOUC 5

Four

Het vierde van Varsseveld moest vandaag tegen SDOUC spelen, een team dat mijn inziens gezelligheid belangrijker vindt dan het voetbal. De gasten waren naar Varsseveld getogen met een niet al te brede selectie van welgeteld 11 man. Ook het vierde miste 7!! spelers maar desondanks speelden we goed en waren we vanaf de eerste minuut sterk aan de bal. Na een half uur spelen werd ons spel beloont met een fraai  kop doelpunt door Jarno na een voorzet van Christiaan Duurland. In de 40 minuut peegelde Martijn de bal in het doel achter de keeper van de gasten en bracht de score op 2- 0 voor de wit zwarten. De uitstekende gastspeler Christiaan zette net voor rust de stand op 3-0. De tweede helft werd gekenmerkt door wederzijds blessure leed, Jon en Rico moesten het veld verlaten vanwege pijntjes, toch wist wederom Martijn in de rebound zijn linkerbeen tegen de bal te zetten en het vierde doelpunt was een feit. Een overtreding op Jarno in het zestien meter gebied werd bestraft  door de uitstekend fluitende Ronnie Hendriksen met en penalty, Huib verzuimde niet en bracht de eindstand op het scorebord, 5-0.

Varsseveld 4 - Dinxperlo 3

Varsseveld vier trapt het competitie seizoen af tegen Dinxperlo 3

Lees meer...

GWVV 2 - Varsseveld 4

Varsseveld vier pakt door en heeft titel in eigen hand.

Lees meer...

MVR 3 - Varsseveld 4

Spanning stijgt in de vijfde klasse poule 8

Lees meer...

Teamuitje Four

Team uitje four.

De resultaten van Varsseveld 4 waren de laatste weken enigszins teleurstellend daarom is er door de leiding besloten om van 30 januari tot 1 februari op " trainingskamp" te gaan.

Lees meer...