Follow

Kick-off V6

V6 – AD’69 4

KABOEM !! Het is ‘s avonds 7 uur op de derde donderdag van augustus. Met een daverend kanonschot wordt het nieuwe seizoen van Varsseveld 6 ingeluid. Want waar de volksfeesten voor de meeste Varssevelders bestaat uit laveloos

Lees meer...

Varsseveld 6 - Etten 4

’s Ochtends om 8 uur met het fietsje op weg naar sportpark Oberink. Een prachtige zomerochtend terwijl we eigenlijk nog midden in de lente zitten. Het was gisteren vreselijk heet, maar de regen van vannacht maakt dat we de dag weer lekker fris beginnen.

Lees meer...

V6 - Silvolde 4

Ondanks de winstpartij van vorige week maakten wij ons geen enkele illusie voor de wedstrijd van vandaag. Koploper Silvolde zou op bezoek komen en in de wandelgangen was al vernomen dat dit team zeer terecht bovenaan stond.

Lees meer...

V6 - Kilder 3

Kilder 3? Was er niet ook nog tegen Pax gevoetbald? Ergens vaag in ons geheugen bleek er inderdaad in november ook in Hengelo tegen de nummer laatst gespeeld te zijn; 5-3 verlies en een wedstrijd om snel te vergeten. De meesten hadden dat al gedaan.

Lees meer...

V6 - Etten 3

Sommige wedstrijdverslagen moet je niet proberen te overtreffen. Alle credits gaan dit keer naar de verslaggever van Etten.

Lees het verslag op de site van V.V. Etten

VIOD 8 - V6

De zondag begon goed; gesmolten eieren, verstopte eieren, verpakte eieren. Peter en Sandra hadden hun &B open gesteld om het nachtelijke uurtje extra te vieren met een krachtig ontbijt. En werkelijk waar;

Lees meer...

V6 - SDOUC 4

De aanloop naar deze wedstrijd was weer hectisch. Klakko was weer in het land en meldde zich in het app'geweld. Dus werd er op een doordeweekse dinsdagmiddag

Lees meer...

V6 - over de pupil van de week

Zomaar een vrijdagmiddag-talk over de pupil van de week, komende zondag, bij Dames 1. Met deze foto op de homepage van de website begon het... een foutje van de webmaster?

Lees meer...

Zelhem 3 - V6

De wedstrijd tegen Zelhem was er een in de categorie: “Wat kun je er van zeggen? Wat wil je er van onthouden?” Er was in ieder geval genoeg te mauwen.

Lees meer...

V6 - VVL 3

Terwijl Klakko gewoon doorgaat met het uitrusten van een welverdiende vakantie moet er ook deze week weer een team komen te staan. Vorige week was de teamprestatie groot.

Lees meer...

Hoge verwachtingen voor 2e training V6

Na een succesvolle eerste training vorige week, waren de verwachtingen hoog gespannen voor de 2e training. Het weer neigde naar veel thuisblijvers.

Lees meer...

Doesburg 3 - V6

It’s only Cabaret, but I like it! Thomas en Paul maakte er een trilogie over, die ik nog regelmatig luid op de oren zet. Het leek wel de inspiratiebron voor de wedstrijd van vandaag.

Lees meer...